Onze donateurs en sposoren

Geven om

Naast onze fundraisers zijn er veel (lokale) bedrijven, organisaties en individuen die onze stichting hebben ondersteund.

De Koffiewinkel

Al sinds 2009 leveren wij dagelijks aan klanten in onze winkel en kantoren de mooiste koffie- en theeproducten die we op smaak selecteren.

We hebben ons gespecialiseerd in premium koffies en koffiemachines. Daarnaast doen we heel veel in losse thee uit diverse windstreken en - alleen in de winkel- ambachtelijk gemaakte echte 'Visser' Bonbons waar klanten van heinde en ver voor komen.

JURA Premium Store

DE KOFFIE WINKEL is van huis uit begonnen als 'kleine speciaalzaak' in koffie en thee in het centrum van Haren (GN)  vanaf het begin in premium espressokoffie en Single Origine koffies. 10 jaar geleden zijn we begonnen met het online leveren van koffie en koffiemachines in de hele Benelux. 

Van onze premium merken zijn we officieel dealer voor Nederland en België. Sinds de uitbreiding van onze fysieke winkel (een verdubbeling in m2) in 2014 zijn we door JURA Zwitserland gedoopt tot - JURA PREMIUM STORE. Dit houdt in dat wij nu als grootste JURA dealer boven de rivieren, alle expertise in huis hebben, voor zowel de Consumenten alsmede de Professional lijn. In 2020 is daarbij toegevoegd dat wij de eerste geautoriseerde JURA E-Commerce dealer van NL zijn. Bij ons krijg je het juiste objectieve advies en service. We richten ons alleen op gerenommeerde internationale producten: A-merken, die garant staan voor kwaliteit en stabiliteit. 

Koffiebranderij

Sinds het prille begin werken we intensief samen met onze 'eigen' huisbranderij Mocca d'Or te Zwolle, een kleine koffiebranderij die voor een aantal speciaalzaken in Nederland de koffie tot in perfectie 'Slowroast'. Met deze 'slowroast' brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op deze manier het best tot hun recht. Dit is het ambacht waar wij van houden.

Reizen

Niet heel veel mensen kennen het verhaal achter het ontstaan van DE KOFFIE Winkel. Tijdens de vele wereldreizen die mijn vrouw en ik hebben gemaakt zijn wij op bijzondere plekken geweest. Met name in Afrika zijn we gegrepen door de natuur, de vriendelijke en behulpzame inwoners en uiteraard de cacoa- en koffieplantages.

In de lente van 2009 in Tanzania begon het écht te kriebelen. De plek weet ik nog goed. Het was nabij Arusha-Mount Meru National Park tijdens een walking safari om precies te zijn. "Zullen wij iets in de koffie gaan doen? vroeg ik. We zeiden allebei volmondig ja." En zo geschiedde...

Sindsdien is het ambacht 'gegroeid' tot waar we nu zijn.
 

Geniet van onze mooie producten.


Arnold Nuver
Eigenaar DE KOFFIE WINKEL.COM

2023 © Dsignonline