Onze donateurs en sposoren

Geven om

Naast onze fundraisers zijn er veel (lokale) bedrijven, organisaties en individuen die onze stichting hebben ondersteund.

KPB architecten

De oprichter van het bureau KPB architecten is een ras functionalist; een rationalist met gevoel voor verhoudingen. Deze nuchtere Noordeling met brede (internationale) ervaring koppelt bij voorkeur die ervaring aan het jeugdig enthousiasme van de talentvolle medewerkende architecten.

Dit jeugdige elan zorgt voor vernieuwingen; de ervaring biedt de opdrachtgever zekerheid.

In de huidige tijd gaat het, binnen een multidisciplinair opererend bureau, niet alleen om goede architectuur maar ligt een andere essentiële waardering in functionaliteit en de financieel-economische onderbouwing van een project.

Iedere opdracht en elke locatie kent unieke randvoorwaarden. De opdrachtgever en de omgeving zijn nogal bepalend voor het uiteindelijke ontwerp. De uitdaging voor KPB architecten is om op elke locatie een maximale prestatie te leveren. Van tevoren staat niets vast; de ontwerpen komen zonder vooropgezette ideeën of dogma’s in een sterke dialoog met de opdrachtgever, tot stand. De verrassing is daardoor wederzijds en iedere nieuwe opdracht wordt daardoor beter. Het uitgangspunt is dat de betrokken partijen, de opdrachtgever, de omgeving en de architect tevreden zijn.

2023 © Dsignonline