Expositie in Vries met Lovely Leah kaarten

Afgelopen weekend werden in Landgoed Bosch en Vaart kaarten verkocht voor de Lovely Leah Foundation. De kaarten - waarop een geschilderde Lovely Leah iris te zien is - werden aangeboden tijdens een open monumenten dag expositie. 

Op de open monumentendagen (11 en 12 september) werd bij Landgoed Bosch en Vaart de nieuwe kas opengesteld voor publiek. In het Landhuis in Vries was ter ere van de gelegenheid een prachtige expositie te zien waar onder meer werken van Franca Hiddink ten toon gesteld werden. De onderstaande foto's geven een sfeerimpressie van het feestelijke weekend. 

Op zaterdagochtend opende Drentse Commissaris van de Koning - mevrouw Klijnsma - zowel de nieuwe kas als de expositie. Franca Hiddink, die in 2018 al een schilderij de Lovely Leah Iris doneerde voor onze fundraiser veiling, had voor de tentoonstelling een gevarieerd palet aan kunstwerken samengesteld van landschappen, bloemen op vaas en moestuin groenten. De Lovely Leah iris sloot hier natuurlijk naadloos bij aan, en gedurende het weekend zijn ongeveer 100 kaarten voor onze stichting verkocht! Wij danken Franca dan ook hartelijk voor haar inzet en bijdrage. 

Wil je ook graag zo'n mooi aantal Lovely Leah iris kaarten aanschaffen en tegelijkertijd onze stichting steunen? Je kan ze vinden in onze webshop! Ben je geïnteresseerd in de schilderijen van Franca, dan kan je terecht op haar website om meer van haar werk te zien.

 

 

     

                                 

2023 © Dsignonline