Interview | Mijn Geheim

In het tijdschrift "Mijn Geheim" vertelt Sibile over Leah's ziekte en de tijd rond haar overlijden.  Het was een heel persoonlijk en emotioneel interview.  Met dank aan Jet Hoogerwaard voor haar tijd en werk!

Sibile verloor haar achtienjarige dochter aan kanker. "Ik zag dat ze niet bang was, ik zag haar kracht. Alleen daarom kon ik ook sterk blijven.

Vlak voor haar eindexamen kreeg de toen zeventienjarige Leah een schokkende diagnose: lymfklierkanker. Dat was het begin van een zware strijd die ze helaas een jaar  later verloor. Haar moeder Sxibile (51) vertelt over de loodzware periode en het intense gemis dt ze altijd met zich mee zal boijven dragen. Ter nagedachtenis aan haar dochter richtte ze stichting Lovely Leah op, om jongvolwassenen met kanker te ondersteunen. Lees meer over de Lovely Leah Foundation.

Als ik terugkijk..

Als ik terugkijk, zie ik wel dat Leah vaak moe was, vaker dan meisjes van die leeftijd horen te zijn. Op haar zeventiende raakte alles in een stroomversnelling.... Lees het hele interview in uitgave nr 19/24 uit 2019 van het tijdschrift "Mijn Geheim".

2023 © Dsignonline