Sara in de keukenhof

Met dank aan jullie donaties hebben heeft Sara een weekend in Amsterdam door kunnen brengen, lees hieronder haar verhaal.

Dag lieve lezers van de Lovely Leah Foundation!

Mijn naam is Sara. ik ben 34 jaar oud en woon in het mooie Twente. In April 2019 is uitgezaaide darmkanker geconstateerd, hierdoor is mijn leven er totaal anders gaan uitzien. Al bijna 5 jaar zit ik aan de chemo om deze ziekte te bestrijden/stabiel te houden.

Ondanks deze vervelende ziekte, heeft het mij ook vele mooie momenten gegeven in het leven!  O.a ben ik in aanraking gekomen met de stichting  Lovely Leah Foundation door mijn lieftallige Aya Verpleegkundige Irma! Ik ben namelijk jarig! Ik heb mede door haar hulp op korte termijn een mooie wens laten uitkomen. Ik mocht samen met mijn beste vriendin, met wie ik het liefste ben, een weekendje naar Amsterdam. We hebben hier samen Het Keukenhof bezocht, een park met prachtige bloemen! Wat heb ik genoten zeg, een super mooie herinnering! 

 

Ik ben de Lovely Leah Foundation erg dankbaar voor hun steun en de financiële bijdrage hieraan. Wat zij doen voor mensen met een ziekte is zo bijzonder. Hierbij wat leuke foto’s van ons uitje.

 

 

2023 © Dsignonline