Stuur je recept in (voor 27 mei)!

Voor de aanstaande fundraiser willen we graag samen een receptenboekje samenstellen. Lees hieronder meer over hoe je daar aan bij kan dragen. 

Tijdens de fundraisers staat vaak het lekkere eten centraal. Niet alleen om onszelf tevreden te stellen, maar ook juist omdat Leah daar zo van kon genieten. Uit dat idee is een nieuw initiatief voort gekomen; we maken gezamenlijk een receptenboekje! Iedereen is uitgenodigd om een lekker recept te delen. Wij zullen de recepten bundelen in een boekje en zorgen dat deze tijdens de fundraiser klaarligt.

Denk bijvoorbeeld aan die ene lekkere taart die je graag op je verjaardag eet, die heerlijke salade die ideaal is voor de lange zomeravonden die ons weer te wachten staan of juist dat warme gerecht dat in de wintermaanden een welkome gast aan tafel is. 

Wil je meedoen? Download het receptentemplate hier en stuur de ingevulde versie per mail voor 27 mei 23.59 uur onder vermelding van je naam en het type gerecht  (voor-, hoofd- of nagerecht, gebak e.d.) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

2023 © Dsignonline