Onze stichting

Steunt

Onze stichting heeft als doelstelling om jongvolwassen kankerpatienten te steunen in hun strijd tegen kanker. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met het faciliteren van alles wat deze groep patiënten steun zou kunnen bieden.  

Janneke

Mijn naam is Janneke van Essen. Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij de Lovely Leah Foundation. Toen Sibile mij vroeg, eind 2015, of ik penningmeester wilde worden van de stichting heb ik onmiddellijk ja gezegd. Het is zo belangrijk om iets te doen voor jongvolwassenen met kanker, zoals Leah, die tussen wal en schip geraken; ze zijn eigenlijk te oud voor de kinderkliniek en vaak voelen ze zich ook niet thuis op de afdeling voor volwassenen. Er moet veel meer aandacht komen voor de psychosociale problemen van deze jongvolwassenen. Daarom investeren wij ook in bepaalde projecten waarin onderzoek wordt verricht naar de problemen waarmee deze groep jongeren te maken heeft. Ook steunen we individuele patiënten en persoonlijk vind ik dat het mooist. Het is fijn dat wij als stichting dat kunnen doen en het leven een beetje draaglijker voor ze maken. Ik breng graag de Lovely Leah Foundation onder de aandacht van mijn vriendengroep en bij ondernemers en op die manier hebben we al heel wat geld opgehaald. Op allerlei manieren probeer ik het belang van de Lovely Leah Foundation te onderstrepen. Promotie en sponsoren binnenhalen vind ik dan ook heel belangrijk.

In het dagelijkse leven ben ik juridisch secretaresse. Ik heb twee zoons en twee kleinkinderen. Ik geniet van sporten (o.a. tennissen), lezen, koken of uit eten gaan, op vakantie naar Italië en nog veel meer.

2021 © Dsignonline