Onze stichting

Steunt

Onze stichting heeft als doelstelling om jongvolwassen kankerpatienten te steunen in hun strijd tegen kanker. Niet alleen met financiële middelen, maar ook met het faciliteren van alles wat deze groep patiënten steun zou kunnen bieden.  

Lara

Hi! Ik ben Lara, ook een vriendin van Leah. Ik heb voor mijn bachelor econometrie in Groningen gestudeerd, en ben nu bezig met het afronden van mijn master econometrie in Rotterdam. Sinds eind 2019 ben ik betrokken bij de Lovely Leah Foundation en bekleed ik de rol van algemeen bestuurslid. Ik houd mij bezig met de inkomende aanvragen, en de operationele taken binnen de stichting.

Vanaf de eerste dag van de middelbare school zaten Leah en ik naast elkaar, en werden we goede vriendinnen. Samen met andere vriendinnetjes vormden we een hechte groep, uiteindelijk de “Eetclub”, waarmee we elk tussenuur traditiegetrouw bij Leah thuis spendeerden met Optimel en Nutella. De Eetclub breidde zich uit over de jaren, en tussenuren werden ingeruild voor weekendjes weg, (eindexamen)reizen en studeerplannen. Helaas heeft onze geplande interrail reis door Europa er nooit van mogen komen en heeft Leah me nooit Rome kunnen laten zien, zoals ze zo graag had gewild. De herinneringen aan Leah zijn mij heel dierbaar, en ik vind het dan ook een hele eer om middels mijn rol binnen de Lovely Leah Foundation mij te kunnen inzetten voor andere AYA’s die de strijd tegen kanker voeren.  

2023 © Dsignonline